6. kesäkuuta 2014

Valmistujaiset

 photo blogii3_zps6d1ba09c.jpg
 photo blogii_zps5b796582.jpg

Hei vaan pitkästä aikaa! Mulla on viimeisen kuukauden aikana ollut niin paljon tekemistä, että en oo ehtinyt tänne oikeen päivitellä mitään. Mun työssäoppiminen loppui reilu viikko sitten HAMKilla ja valmistujaiset pidettiin viime viikon keskiviikkona. Vaikka sään puolesta päivä ei ollut täydellinen, niin tunnelma oli omalla tavallaan myös haikea. Koulut on nyt käyty, eikä suunnitelmissa ole paluu koulun penkille ainakaan muutamaan vuoteen. Tällä hetkellä olen siis suorittanut kaksi koulutusta; media-assistentti ja merkonomi. Kummastakin koulutuksesta on mulle jatkossa erittäin paljon hyötyä ja kummatkin koulutukset täydentävät hyvin toisiaan. 

 photo blogii1_zps2eb89b19.jpg
 photo blogii2_zps0074b688.jpg

Oon myös viimeisen kuukauden aikana ollut kahdessa eri työhaastattelussa. Selvisin Hämeen Sanomilla kolmen parhaan haastateltavan joukkoon ja tästä saavutuksesta olen todella ylpeä! Sain kuitenkin työpaikan Osuuskauppa Hämeenmaalta ja toiminkin tällä hetkellä myyjänä vakituisessa työsuhteessa. Oli kyllä aikamoinen tuuri! Töitä oon tähän mennessä tehnyt kolme päivää ja tänään vietän ensimmäistä vapaapäivää. 

Kesän suunnitelmat mulla on todella auki, koska en ole suunnitellut mitään. Toisaalta tekee ehkä ihan hyvääkin vain rentoutua vapaapäivinä. Nyt pitää toivoa, että ne helteet alkaisi uudestaan, jotta ei vapaapäivät menisi kotona istuskellessa! Mitä suunnitelmia teillä on kesää varten? :)

Yritän palailla tänne viimeistään maanantaina uuden postauksen kera!

2 kommenttia:

  1. Onpas sulla kiva mekko! :) Ja onnittelut valmistumisesta! miiaiim.blogspot.fi

    VastaaPoista