6. toukokuuta 2014

Paluu blogin puolelle

Mun blogista loppui kuvatila, joten mulla on ollut hyvä syy pitää hiljaisuutta. Nyt kun kuvat on palautuneet niin ajattelin kirjoitella tänne pitkästä aikaa. Viime kuukausi menikin hurauksessa. Aloitin huhtikuun alussa työssäoppimisen Hämeen ammattikorkeakoulussa ja tällä hetkellä olen viidettä viikkoa töissä. Työ on monipuolista ja monesti olen ylittänyt itseni. Silti mielessä pyörii kolmen viikon päästä olevat valmistujaiset ja stressi siitä, että minne menen töihin vai pääsenkö edes?

 photo Untitled8_zps325ade42.jpg
 photo Untitled7_zpsd1154584.jpg
 photo Untitled11_zps8d7022a2.jpg

Pääsiäisenä juhlin syntymäpäiviäni ja tästä nuoresta naisesta tuli vihdoinki 21-vuotias. Alkaa ikäkriisi pikkuhiljaa iskemään, kun tuntuu että jumitan samassa elämäntilanteessa kokoajan. Illan teemana oli juustot ja viinit ja herkutteluiden jälkeen suuntasimmekin katolle, jossa joimme muutamat ja jatkoimme matkaa Statukseen. Ystäväni Susanna oli myös saapunut Karkkilasta juhlimaan synttäreitäni, sekä Jenna johon tutustuin ollessani Hushållskassa työharjoittelussa.

 photo Untitled9_zpsc9c294c1.jpg
 photo Untitled10_zps680730f1.jpg

Vappuviikko meni ihan mukavasti ja nukuttuja tunteja joko loman aikana tuli vain kymmenen. Keskiviikkona olimme juhlistamassa vappua ystäväni kanssa ja suuntasimme paikalliseen Kultajyvään, jonka jälkeen suuntasimme jälleen Statukseen. Juhlinta ei kuitenkaan loppunut tähän, sillä Susanna saapui taas torstaina viettämään aikaa Forssaan ja vietimme koko yön niskassa, tosin allekirjoittanut oli selvinpäin. Perjantaina kävimme Susannan kanssa Hämeenlinnassa ja illasta päädyimme paljuilemaan pienellä porukalla ja olojen takia emme jaksaneet lähteä kämpälleni yöksi. Aamulla herättiin aikaisin vain muutaman nukutun tunnin jälkeen ja lähdin heittämään Susannaa asemalle, koska hän lähti kotiin. Loppu päivän olinkin sitten kotona, kunnes yöllä yksi toveri päätti soittaa mulle ja jouduin aamun viimeisinä tunteina heittämään hänet kotiin.

Nyt ollaankin sitten takaisin arjessa ja koitan päästä arkirytmiin kiinni. Tälle viikolle ei ole suunnitelmia, mutta perjantaina mulla on edessä työssäoppimisenarviointi. Toivottavasti käy yhtä hyvä tuuri kuin aiemmilla kerroilla, eli kiitettävä tulisi! 

Palailen myöhemmin loppuviikosta takaisin linjoille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti