12. maaliskuuta 2014

''Ystäväkirja''Nimi: Tuuli

Lempinimi: Muuli, Tumppu

Ikä: 20, huhtikuussa 21

Pituus: 177cm

Horoskooppi: Härkä

Mitä opiskelet/Mitä teet työksesi? Tällä hetkellä opiskelen Forssan ammatti-instituutissa markkinointia ja asiakaspalvelua viimeistä vuotta ja tarkoituksena on valmistua toukokuun lopulla merkonomiksi. Aikaisemmalta koulutukseltani olen media-assistentti.

Nämä asiat tekevät sinut onnelliseksi: Perhe, ystävät, kuntoilu ja siinä saavutetut tulokset sekä hyvä ruoka. 

Paheesi? Herkut ja joskus saatan olla liian suorasanainen ja suutun aika helposti.

 photo Untitled-1_zps96831d50.jpg
Maailman paras paikka maailmassa? Jos puhutaan maista, niin ehdottomasti Kreikka ja sen saari Rodos. Sydän kaipaa sinne saarelle koko ajan ja toivon, että mahdollisimman pian pääsisin siellä taas käymään. Jos paikka täytyy kuitenkin valita Suomesta, niin ehdottomasti oma koti ja sänky.

Kaksi rakkainta tavaraasi? Valokuvat ja tietokone.

Kaksi turhinta tavaraasi? Singstar laulupelit, koska nykyisessä asunnossani en viitsi niitä laulella. Toisena turhakkeena pidän luultavasti tällä hetkellä järjestelmäkameraani, joka ei ole pitkään aikaan ollut käytössä, mutta ei kuitenkaan ole täysin turha tavara.

Mikä on mielestäsi kaunista? Mielestäni kaunista on puhdas luonto, kesä, luonnollinen kauneus, treenattu vartalo, pitkät ja luonnollisen väriset hiukset, rusketus sekä turkoosin sininen meri.

 photo Untitled-12_zpsde50d6b5.jpg

Mitä ruokaa rakastat? Rakastan ehdottomasti erilaisia salaatteja. Yksi parhaista onkin Greenzissä syöty lohisalaatti, mutta tietenkin kanaruuatkin maistuvat paremmin kuin hyvin. 

Elokuva, jonka katsot aina uudestaan? Näitä on niin useita, että luettelosta tulisi sen verran pitkä etten jaksa edes luetella. Yksi kuitenkin suosikeista on Jennifer Anistonin tähdittämä The Switch.

Kirja, joka teki sinuun vaikutuksen? Itse en kirjoja lue, joten mieleen ei ole jäänyt yhtäkään mielenkiintoista.

Lempimusiikkisi? Vaihtelee todella usein. Joskus tykkään kuunnella rauhallista musiikkia ja joskus taas listahittejä. Usein kuuntelen myös Spotifyssä itse tekemääni Titanic soundtrack listaa, joka koostuu siis nimensä mukaisesti Titanic elokuvan musiikista.

Puhelimesi soittoääni? Pidän kännykkää äänettömällä aina, joten en edes muista mikä soittoääni mulla tällä hetkellä on.

Luottovaatteesi? Tällä hetkellä beessit farkut ja lisäksi harmaavalkoraidallinen paita sekä valkoinen pitsipeplum.

Kenelle soitat ensimmäiseksi kertoaksesi ilouutisen? Riippuu vähän asiasta. Joko jollekin kaverille tai sitten äidille.

Mitä tekisit, jos voittaisit lotossa miljoonan? Ostaisin ehdottomasti itselleni auton ja omistusasunnon ja maksaisin kaikki lainat pois. Lisäksi matkustaisin paljon ja shoppailisin tietysti.

¨ photo Untitled-122_zpse6307f10.jpg

Minkä asian haluaisit muuttaa itsessäsi?/Ärsyttävin piirteesi? Haluaisin muuttaa itsessäni sen, etten olisi niin riippuvainen ihmisistä. Haluaisin lisäksi, etten olisi niin vaativa itseäni kohtaan ja että en stressaisi kaikesta kokoajan. Myös omista asioista jatkuva puhuminen saattaa joskus ärsyttää muita.

Jos olisit mies, minkä niminen haluaisit olla? Jos olisin ollut poika, niin mun nimeksi olisi tullut Rasmus. Olisin siis ollut poikana täysin tyytyväinen siihen nimeen.

Keksintö, jota ilman et voisi elää? Puhelin tai kännykkä.

Minkä taidon haluaisit osata? Haluaisin osata paremmin puhua kieliä, koska niiden osaaminen avaisi paljon uusia mahdollisuuksia ja haaveita elämässä.

Erityistaitosi, josta olet ylpeä? En osaa sanoa mitään tiettyä, jonka voisin luetella taidoksi. Olen kuitenkin ylpeä siitä, että osaan päästää ihmisistä ja menneistä asioista lyhyessäkin ajassa irti. Myös se, että osaan ajatella monia asioita positiivisesti.

Missä olet erityisen huono? Kuten edellä tuli jo selväksi, niin kielitaitoni on erittäin surkea.

Jatka lausetta ''Hävettää tunnustaa, että...''? Riitelen jatkuvasti perheenjäsenteni kanssa.

Mitä lukijat eivät sinusta vielä tiedä? En nyt keksinyt mitään ihmeellistä, mutta ensimmäisenä tulee mieleen se, että olen matkustamassa ensimmäistä kertaa ilman vanhempia ulkomaille tämän kuun aikana!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti