27. maaliskuuta 2014

Vain yksi päivä koulua

 photo Untitled21_zpsb85ae2f4.jpg

Täällä sitä taas ollaan elävien kirjoissa. Sunnuntaina turvotus onneksi laski ja maanantaina sain kiireisen ajan särkypäivystykseen omalle hammaslääkärilleni. Turvotuksen syy selvisi ja sain varmuudeksi toisen antibioottikuurin itselleni, jotta saisin mahdollisen tulehduksen hoidettua. Nyt kuitenkin kasvot ovat aivan normaalit pientä kipua poskessa lukuunottamatta. Kuinka onnellinen voi ihminen ollakaan? Päätinkin siis hemmotella itseäni maanantaina herkullisen terveellisellä ruualla ja jostain kumman syystä toi jäätelöpurkki on edelleenkin mun pakastimessa avaamattomana. Viikonloppua odotellessa ;)

 photo Untitled2_zps4466b533.jpg

Tiistaina sain vihdoinkin melkein kolmen viikon odottelun jälkeen BikBokista tilaamani trenssin. Olin ajatellut palauttavani sen, mutta se lymyileekin tällä hetkellä vaatekaapissani. Käytiin myös Tuulin kanssa ajelemassa ja syömässä ja muutenkin vietettiin aikaa yhdessä. Teki ehkä ihan hyvää toi poistuminen arki-iltana neljän seinän sisältä. 

 photo Untitled3_zpsc3d4d5ab.jpg

Meillä on tosiaan enää huominen koulu päivä jäljellä jos ei lasketa ensi viikon Amsterdamin matkaa sekä työssäoppimista. Huomenna on siis viimeinen opiskelupäivä ammatti-koulussa ja musta se tuntuu ihan hemmetin oudolta. Tää kaksi vuotta on mennyt tooooodella nopeasti ja toisaalta tulee todella haikeakin mieli. Eilen käytiin juhlistamassa koulun loppumista koko luokan voimin Rossossa. Alkupalana tietysti kylmäsavulohta, pääruoana keittiömestarin pihviä ja jälkiruokana suussa sulavaa suklaakakkua! Oi nam!

 photo Untitled4_zps4fc428ad.jpg
 photo Untitled7_zps40b2153a.jpg
 photo Untitled6_zpseadcb52e.jpg

Tänään mä aloitin päiväni herkullisella vaniljaiseen soijamaitoon tehtynä kaurapuurolla kera raejuuston ja pakaste vadelmien. On muuten herkkua ja suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Koulussa oli harvinaisen rento päivä ja ihan vain siksi, koska koulu alkoi taas yhdeltätoista. Mulla on nyt parin viikon oikeastaan viimeisen kuukauden aikana tullut kauhee panostus kouluun ja kokeisiin ja tuntuukin, että parhaimmat arvosanat satelee vasta nyt. Mutta miksi? Olisi vissiin kannattanut panostaa jo aikaisemmin kouluun. Visuaalisen tunnilla saatiin suunnitella opettajan kotipihaa ja loppu illasta olenkin pähkäillyt, että mitä otan mukaan Amsterdamiin. Veikkaan vahvasti, että matkalaukku tulee olemaan aika täysi jos listaan tulee katsomista..... Enää neljä yötä! I can't wait ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti