14. helmikuuta 2014

Kummipojan syntymäpäivät!

Olin juhlistamassa rakkaan kummipoikani syntymäpäivää Hämeenlinnassa tiistaina. Ikää pikku miehellä on jo 3 vuotta. En tajua kuinka nopeasti tää aika oikeasti menee. Muistan ristiäiset niin hyvin ja ne pienet varpaat joita sain hipsutella. Nyt kummipoika on kasvanut jo sen verran, että puhuminen ja leikkiminen sujuu ongelmitta. 

 photo axel1_zpsfd040bc7.jpg
 photo axel2_zpsfc3b1584.jpg

Pikkumies oli aivan innoissaan omasta kakustaan ja halusi ehdottomasti kakkupalan Salaman kohdalta. Tarjoilut olivan muutenkin loistavat ja pikkuserkkuni (Axelin isosiskon) tekemä kinkkupiirakka oli suussa sulavaa! Ei kyllä petä tarjoilut ikinä, kun pääsee kylässä käymään.

 photo axel3_zpsc82e6988.jpg

Tarkoituksena olisi mennä hiihtolomalla käymään moikkaamassa kummipoikaa uudestaan. Pääsee leikkimään sitten kunnolla, kun tiistaina ei aika oikein riittänyt, kun piti suunnata oman pappani syntymäpäiville. Tiistaina tulikin herkuteltua ihan kunnolla. Päivä oli kuitenkin ikimuistoinen ja mikään ei ollut niin ihanaa, kuin huomata pojan hymy kasvoilla, kun hän avasi kaikki lahjansa. Onneksi allekirjoittaneen valinta lahjojen suhteen ei ainakaan mennyt pilalle ;)

Kummitäti on myös sen verran ajoissa, että ensi vuoden syntymäpäivälahja on jo tiedossa. Kyseinen suunnitelma piti toteuttaa aluksi jo tänä vuonna, mutta kummitädin mukaan kyseinen poika on vielä niin malttamaton, että hänen kanssaan ei voi mennä katsomaan vielä edes elokuvaa. Kyseinen tapahtuma ajoittuu sopivasti alkuvuoteen, joten ajoitus syntymäpäiven suhteenkaan ei mene pieleen. Kallis lahja siitä kyllä tulee, mutta tulee ainakin kummipojalla olemaan kivaa!

Ps. Me ollaan Essin kanssa suunniteltu yhteisen videopostauksen tekoa viikonloppuna. Jos teillä on jotain aiheita videolle tai kysymyksiä joihin haluatte vastauksia, niin laittakaa kommenttiboksiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti