6. helmikuuta 2014

Kouluprojekti: Sisustusliikkeen näyteikkuna

 photo ikkuna3_zpsa392a51f.jpg
 photo ikkuna2_zps1dc22dc2.jpg

Tehtiin tänään visuaalisen myyntityön tunneilla luokkakaverin kanssa näyteikkuna, jonka aiheen sai siis itse valita. Ollaan todettu jo muutaman kerran luokkalaisten kanssa, että varaston tavaroista on vaikea alkaa keksiä mitään, koska tarjontaa on vähän liikaakin ja ongelma iskeekin vastaan, koska aiheeseen liittyviä tuotteita ei ole välttämättä tarpeeksi. Jo viime vuoden puolella puhuttiin, että tehtäisiin jossain vaiheessa sisustusliikkeen näyteikkuna, jos se olisi vain mahdollista. Tässä pystyttiinkin käyttämään hyvin apuna sitä, kun suoritin työssäoppimisen paikallisessa sisustusliikkeessä, jossa tein näyteikkunan kahteen kertaan ja kummatkin onnistuivat täydellisesti.

 photo ikuna1_zps4aa6ccc0.jpg

Meillä oli teema keksittynä ja lähdettiinkin hakemaan omista kodeistamme tarvittavaa rekvisiittaa. Koululle saavuttaessamme aloimme valmistelemaan ikkunaa ja tulos oli juuri sellainen kuin odotimmekin! Neutraali, raikas ja talvinen, mutta samalla myös huomiota herättävä. Kyllä voi taas sanoa, että kolmessa tunnissa saatiin paljon aikaa! Itse olen tyytyväinen tähän, mutta mitä mieltä te lukijat olette? 

13 kommenttia:

 1. Kankaiden rypyt ottaa silmään ikävästi, mutten ihan hieno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siis lakanahan on otettu suoraa mun sängyn toisesta käyttämättömästä peitosta, jonka takia kankaassa on ryppyjä :D Kyseessä on kuitenkin koulutyö eikä oikean kaupan ikkuna joten hälläväliä! mutta kiitos kuitenkin :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää ja kiva tuo sun banneri! :)

  VastaaPoista
 3. tää ei liity tähän mitenkään, mutta muistelin että oot tehny sen kyykkyhaasteen? :D en muista oonko nähny sen sun instagramist vai täältä.. :) mutta mitä mieltä oot, auttoks se tai oliks siitä hyötyä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tein! Ei siis sinänsä mitään näkyviä vaikutuksia, mutta kyllä jotain kuitenki siinä tapahtu (mitä nyt oon verrannu ennen jälkeen kuvia). Veikkaan kuitenkin, että tehoo varmasti paremmin jos tekee painoilla esim askelkyykkyinä osan kyykyistä! Suosittelen ehdottomasti silti kokeilemaan, koska jalat kehittyy ainakin huimasti. Yritin haasteen jälkeen viikon tauon jälkeen tehdä kyykkyi ja olin alkutilanteessa, hyvä ku jaksoin edes 50 kyykkyä tehdä, kun taas viikkoa aikaisemmin toi 250 kyykkyä meni melko kepeesti! :D

   Poista
  2. okei, harmi kun mul ei oo painoja kotona.. :/ no ehkä auttaa jonkin verran vaik tekis ilmankin.. ;)mutta kiitos! :)

   Poista
  3. Askelkyykkyihin ei tarvitse olla "oikeita" painoja, voit pistää kaksi 1,5l pulloa täyteen vettä jolloin yksi paino painaa 1,5kg. Täytät hiekalla niin ovat vielä painavampia.

   Poista
  4. Tiedän. Ongelmahan on vain se, että harvemmin multa mitään 1,5l pulloja ainakaan itseltäni löytyy, kun en juo kivennäisvesiä tai limuja ja jos jostain niitä on tullut, niin oon vieny pullonpalautukseen :)

   Poista
  5. Vinkkini nyt olikin suunnattu enemmän anonyymille, joka harmitteli ettei hänellä ole painoja kotonaan. Eikä tarvitse edes olla 1,5l pullo, jos 0,5l pulloon laittaa vettä niin se on sit 0,5kg per kotitekoinen paino eli jos niitä on treenissä kaksi niin yhteensä kilon lisäpaino.

   Poista
  6. Nii! Tuntuu vaa turhalta treenata puolen kilon painoilla, kun salilla teen askelkyykyt 20kg tangolla :D Ei itellä tunnu tollaset painot missää!

   Poista
 4. Pyörikö teidän ikkunasta videota lauantaina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä? :D Kyllä meistä joku video kuvattiin, mutta ei kukaan kyllä sanonu, että se tulee näkyville :D

   Poista