25. tammikuuta 2014

Viikko kuvina

Ajattelin kerrankin koota tämän viikon tapahtumat yhteen postaukseen, jotta saisin enemmän tekstiä sekä myös kuvia! Maanantaina kävin salilla treenaamassa jalat, sekä tein opinnäytetyöhöni viimestelyitä. Oon huomannut kuinka hyvin treenit kulkevat nykyään ja saan tehtyä tunnissa jo todella hyvän treenin, joka myös tuntuu. Oon myös alkanut treenaamaan olkapäitä tämän kuun aikana, jotta jossakin vaiheessa saisin ihastella muiden olkapäiden sijaan omia olkapäitäni. Hiljaa hyvä tulee!

 photo Untitled2_zpsdf494cbc.jpg
 photo Untitled6_zps902fb623.jpg

Tein myös alkuviikosta aivan mahtavaa ruokaa! Tämä on oma versio tacosalaatista, mutta tällä kertaa jauhelihan sekaan laitoin sipulin, kaksi valkosipulin kynttä, purkillisen kidney papuja, sekä paprikaa ja tietysti jauhelihamaustetta ja mustapippuria. Tota söinkin sitten kaksi päivää, kunnes se ehti menemään huonoksi jääkaapissa. 

 photo Untitled7_zpsb50c57f9.jpg
 photo Untitled4_zps0b5e6182.jpg

Tässä olisikin sitten tulokset mitä olen vuodessa saanut aikaiseksi. Eikö näytäkin ihan hyvältä? Tietysti vuodessa olisi voinut saada enemmänkin aikaan, jos olisin asettanut tavoitteita muunkin kuin painon suhteen. No ehkä sitten heinäkuuhun mennessä saadaan vielä parempi kuva neljänneksi kuvasarjaan! Innostuin myös kokeilemaan itsetehtyä ''jäätelöä''. Sekoitin blenderissä pilkottuja pakastemansikoita (kylminä), sekä banaanin ja kaksi lusikallista maitorahkaa. Ai että muuten on taivaallista!

 photo Untitled5_zps49a1be3c.jpg
 photo Untitled3_zpsdbd5932b.jpg

Eilen mä tosiaan palautin mun n. 50 sivuisen opinnäytetyöni lapsiin kohdistuvasta mainonnasta ja markkinoinnista. Virheitä löytyi koko ajan ja jopa palautuspäivänä tulostin muutamat sivut uusiksi, kun huomasin otsikoinneissa virheitä. Palkinnoksi tilasinkin Zalandolta Niken uudet kuntoilukengät! Oon jo vuoden mittaan noita katsellut ja aina ne ovat olleet loppuunmyytynä. Kuitenkin torstaina katselin muuten vain Zalandon kenkävalikoimaa ja laitoin oman kengänkokoni hakuun. Teki mieli oikeasti huutaa, itkee ja nauraa samaan aikaan, kun painasin tilaa nyt nappia. Ensi viikolla mun kengät saapuvat ja olen enemmän kuin iloinen, kun ei tarvitse käydä salilla enää yläasteella Citymarketista ostetuilla lenkkareilla, jotka soveltuvat paremmin ulkokäyttöön!

4 kommenttia:

 1. näytät ihan tosi hyvältä! ♥ kumpa itekkin saisin jostain sellasen kunnon motivaatio moodin päälle ja lähtisin tonne salille ihmettelemään ja tekemään jotain! c:

  http://riikkarawr.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Kyllä sen motivaation saa helposti itelleen, ku laitat salivaatteet päälle ja kamat laukkuun ja lähdet salille ja ootkin jo koukussa ;)

   Poista
 2. Toivottavasti et loukkaannu tästä mutta miksi kuvaat aina kaikki ton saman peiton päällä? Tai siis lähestulkoon kaikki tollaset pienemmät jutut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska tykkään kuvissa vaaleesta taustasta ja mun kodista ei muuta vastaavaa löydy, koska kaikki pöytätasot, jotka soveltuis on tummia :) Ja miksi loukkaantuisin?

   Poista