27. tammikuuta 2014

Treenailua ja positiivinen yllätys!

 photo sali_zps6afbf7db.jpg

Laitoin reilu viikko sitten viestiä Muscle and Fitness lehden suomalaiseen toimitukseen, koskien lehden toimitusosoitteen muutosta. Olin siis tilannut entiselle poikaystävälleni lehden syntymäpäivälahjaksi, mutta tietyistä syistä halusin muuttaa tilauksen itselleni. Vastauksen viestiini sain viime viikon puoli välissä, jossa mulle ilmoitettiin, että halutessani voin vaihtaa lehden naisten lehteen ja mulle voidaan toimittaa myös se lehti, joka mun olisi tarkoitus saada tilauksestani johtuen. Tänään mun postiluukusta tipahtikin sitten paksumpi kirjekuori, jonka sisällöstä en ollut varma. Avattuani kuoren olin kyllä suuresti yllättynyt siitä, että kuinka hyvä asiakaspalvelu MF tiimillä oikein onkaan! En voi kuin kiittää tiimiä siitä, että sain kaupanpäälisiksi myös naisten lehden! 

 photo salli_zpsec7659b9.jpg

Tänään oli vuorossa jalkapäivä ja ennätyksiä tehtiin taas vaihteeksi. Aloitin treenin perus lämmittelyllä tehden aasinpotkuja lattialla kontallaan, sekä tietysti kyykkyjä ja lantion nostoja pitäen jalkoja eri asennoissa. Treeni koostui myös etukyykyistä tangon kanssa, sekä tietysti jalkaprässistä (jaksoin ensimmäistä kertaa tehdä 90kg 8 toistoa!!!), mutta tuli treenattua myös etu- ja takareisiä muutamia sarjoja. Kyllä ihmetytti, että millä järjellä pääsin salin rappuset takaisin ylös pukuhuoneeseen, kun jalat vapisi kuin viimistä päivää. Sain ainakin sykkeen korkeelle ja hikoilusta päätellen treeni oli loistava. Huomista rasituskipua odotellessa!

Tulikin mieleen, että ensi kuussa voisi hyödyntää ensimmäistä kertaa koulun kuntosalia, kun rahatilanne ei anna periksi Vesihelmen korttia hankkiessa. Onneksi koulun salilta löytyy kaikki tarpeellinen! Tarvitseekin enää vain selvittää luokkien liikuntatuntien vuorot salilla :)

5 kommenttia:

 1. erositteko sit kauheen riitasesti kun et halunnu sitä lehteä hällä pitää,vai onks se vaan sen verran kallis lehti ettei raaski pistää rahoja ns. hukkaan? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdittiin eroomaan jo ennen, kun hänellä oli synttärit, mutta tilasin lehden jo ennen niitä ja sen piti tulla yllärinä sitten :) Joten näin turhaks tilata vuoden lehdet sille (makso 30e), koska en olis päässy ite myöskään lukemaan niitä sitten! Onneks kävi hyvin ja sain tilalle naisten version :)

   Poista
  2. juu no oisin mäki si sen lehden si itelleni siirtäny! hyvää asiakaspalvelua niillä ainakin on, kiva juttu :)

   Poista
  3. Juu suosittelen ehdottomasti tilaamaan ellei sulle itelle toi sit tuu jo tai jos sua ylipäätään treenailu kiinnostaa! Paljon ruokatietoo ja ruokavinkkei, sekä artikkeleita ja treeniohjelmia! :)

   Poista
  4. jos joskus innostun elään terveellisemmin ni tarttee pitää mielessä! ;)

   Poista