29. tammikuuta 2014

Selkätreeni ja herkulliset kanahampurilaiset

 photo aaaa2_zps3a7e9ded.jpg
 photo aaa1_zps1bff7faa.jpg

Kävin vetämässä tänään selkä ja ojentaja treenin salilla. Mulla on ollu takana älyttömän hyvät kolme päivää ja luulin pääseväni vetämään ensiksi raivotreeniä tänään salille, mutta sekin jäi välistä onnistuneen budjetoinnin kokeen vuoksi. Tänään treeni sisälsi siis pystypunnerruksia, hauiskääntöjä, ylä- ja alataljaa, sekä ojentajapunnerruksia. Mä olin viime viikolla yllättynyt siitä, että sain vedettyä ylätaljassa 40kg leveällä otteella. Kuitenkin ärsytys iskee siinä vaiheessa päälle, kun kesken toistojen ylätaljan painot/hihna alkaa temppuilemaan ja joka toinen veto tuntuu paljon raskaammalta. Tänään kuitenkin meni kapealla otteella 45kg sarjoilla 3 x 5! Edistystä siis tapahtuu ja ehkä ens kuussa toi määrä vedetään jo leveälläkin otteella!

 photo aaa3_zps40242f7c.jpg

Kävin kaupassa salilla käynnin jälkeen ja päätin, että tänään kokkaan jotain normaalista poikkeavaa. Kasasin ostoskoriin huomiset aamupala ainekset ja lisäksi otin aineksia, jotka sopivat hyvin itse tehtyjen kanahampurilaisten tekoon. Kanahampurilainen sisälsi tällä kertaa salaattia, kurkkua, paprikaa sekä avokadoa. Oli muuten älyttömän hyvää ja samalla myös terveellistä! 

Mulla alkaa olla pahin koulu stressi pikku hiljaa ohi. Enää pitäisi etsiä itselleni työssäoppimispaikka kevättä varten, mutta en jaksa stressata siitä vielä! Nyt kuitenkin aattelin vetää iltapalaa ja suuntaan kohta katseeni kohti Liv -kanavaa ja Jutta ja puolen vuoden superdieetit ohjelmaa!

6 kommenttia:

 1. hieno tyyli pitää toppia

  VastaaPoista
 2. Joo tissithän sulla on kyllä pienentynyt pari kuppikokoa mut niin käy melkein kaikille, pysyykö rinnan muoto samana vai onko vaarana et tulee hieman roikkuvat patakintaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah mistä tää ny tuli aiheeks? :D No mutta joo, on pienentyny 85D > 80-75C kokoon ja oon täysin tyytyväinen, koska parasta on se, että vihdoin löydän kivoja rintsikoita ja Gina Tricotin kokovalikoimastakin löytyy jotain!

   En osaa sanoa, koska jokaisen kroppa toimii erilailla ja se riippuu täysin siitä, treenaatko painoilla vai teetkö aerobista. On täysin selvää, että aerobinen tehostaa pienentymistä, mutta salilla pumppailu ei ainakaan aluksi niinkään. Voinkin siis laittaa omieni pienentymisen täysin ruokavaliomuutoksen ja ylipäätään laihtumisen piikkiin. Jos kuitenkin haluaa vaan kasvattaa lihasta, niin en osaa sen tarkemmin sanoa. Itselleni kuitenkin kävi sen verran hyvin, että nyt on paremmassa kunnossa kuin alkutilanteeseen verrattuna :) En voi siis pelotella aiheella ketään, koska itelläni on vain positiviisia muutoksia tapahtunu :)

   Poista
 3. Taidat säkin vaan enemmän käyttää sitä aikaas siihen ittes kuvaamiseen siellä salilla kun kunnolla treenaamiseen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan se 20kg lähtikin vain salikuvia ottamalla. Ps. En kanna kännykkää salille mukaan, vaan se pysyy aina pukukaapissa :) Anteeksi jos tuotan pettymyksen.

   Poista