6. tammikuuta 2014

Lupaukset tälle vuodelle

Mä listasin jo muutamia uuden vuoden lupauksia Facebookin puolelle ennen vuoden vaihtumista ja lupaukset koski lähinnä ihmissuhteisiin liittyviä asioita, mutta myös netistä tilaamiseen liittyvän ''en tilaa enää mitään netistä'' lupauksen tein ja se toivottavasti pitää ainakin siihen asti, että saan kaikki laskut maksettua pois.

 photo Untitled7_zps397a362a.jpg
(Kuvat We Heart It)

Nyt kuitenkin blogin puolella ajattelin keskittyä lupauksiin, jotka aion toteuttaa treenaamista koskien. Ensimmäisenä lupauksena on se, että tavoittelen lihaserottavuutta ja sen saamista kesään mennessä. Tämä siis tarkoittaa myös sitä, että lupasin itselleni käyväni neljä kertaa viikossa salilla. Tää ei kamalan hurjalta määrältä tunnu, sillä tähänkin mennessä olen käynyt kolme kertaa viikossa.

Painoa mun ei tarvitse enää pudottaa ja siihen en myöskään tähtää. Olen aivan tyytyväinen tämän hetken painooni, mutta lihasmassaa ja kiinteytystä tarvitsen todellakin. Tästä syystä en aseta itselleni mitään sen suurempia tavoitteita. Olisi kuitenkin hienoa jos vuoden loppuun mennessä pömppiksen tilalla erottuisi mahdolliset vatsalihakset ja myös jaksaisin vetää edes yhden leuan! Myös kyykkääminen ja pyllyn  kiinteyttäminen ei olisi pahitteeksi, sillä laihdutuksen myötä tuntuu siltä, että kaikki läski lähti myös sieltä. Tästä tilanteesta on kuitenkin parempi kuin hyvä aloittaa!

 photo Untitled8_zps01cd88b2.jpg
(Kuvat We Heart It)

Lisäksi ajattelin päästä eroon tästä ''mutku'' ajattelutavasta. Jo viime vuoden aikana lenkille pyydettäessä keksin tekosyitä laidasta laitaan. Milloin oli huono sää ja milloin oli kylmä ja yksinkertaisesti, että en vain jaksa treenata. Tästä ajattelutavasta on nyt päästävä eroon, jos aion saavuttaa tuloksia treenaamisessa. 

Oon myös saanut ihanan tilaisuuden auttaa ystävääni hänen elämäntapamuutoksessaan. Pääosin pidän huolta ruokavalion muutoksessa ja sen seuraamisessa ja painonhallinnassa. Parasta tässä omassa muutoksessa onkin juuri se, että ystävieni ei tarvitse laittaa rahaa kalliisiin valmennuksiin joissa kerrotaan mitä kuuluu syödä ja miten liikkua, koska olen itse pystynyt pudottamaan painoa ja vaihtanut terveelliseen ruokavalioon ilman kalliita nettivalmennuksia. Omasta mielestäni myös se, että aloittaa projektin itse ja suorittaa sen alusta loppuun, kasvattaa motivaatiota jatkamaan sitä elämäntapaa, koska on tottunut siihen, että tekee sen itse ja omasta tahdostaan ilman muiden painostusta. 

2 kommenttia:

  1. Hei! Voisitko kertoa jossakin postauksessa tarkemmin ruokavaliostasi?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo varma oonko jossain kommentissa tai postauksessa kertonut, mutta voit yrittää kattoo löytyykö täältä jo, mutta oon jossain vaiheessa kyllä tekemässäkin! :)

      Poista