9. joulukuuta 2013

Tehoa purkista

Lyhyen koulupäivän takia kävin vetämässä päivän treenin jo puolen päivän aikaan. Salilla oli sopivasti porukkaa, joten pystyi tekemään treenin kunnolla. Lämmittelyksi 140 kyykkyä ja epätoivo meinasi iskeä 120 kyykyn kohdalla ja teki mieli lopettaa, mutta pidin lupaukseni ja tein kyykyt kunnialla loppuun! Vuorossa olivat taas selkä ja ojentajat. 

 photo Untitled11_zps7726c5f3.jpg
 photo Untitled12_zps6d103db0.jpg

Otin käyttöön myös uuden tehonlisääjän, joka tilasin itselleni kaksi viikkoa sitten. Ensimmäisen kerran maistoin tätä Star Nutritionin Octane -tehonlisääjää entiseltä poikaystävältäni ja makuna oli silloinkin vesimeloni ja voi kyllä, treeni todellakin luisti paremmin kuin aikoihin! Mulle on itseasiassa tulossa sama tuote, mutta vihreän omenan makuisena, joten saa nähdä kumpaan tykästyn enemmän. Juoma on kuitenkin todella makeaa, joka on itseasiassa hyvä asia, jotta sitä ei tule juotua paljoa. 

 photo Untitled14_zps37b7d438.jpg
 photo Untitled13_zpsf8d8c059.jpg

Kyllä tässä kuukauden treenin jälkeen alkaa pikku hiljaa tuloksia näkymään, vaikka selässä sitä läskiäkin vielä kiitettävästi onkin. Myös käsiin on saatu lihasta ihan hyvin, mutta matkaa on silti vielä paljon siihen unelma kroppaan sekä kuntoon. 

Nyt kuitenkin nautin herkku päivällisestä salkkarien kera ja toivotan teille kaikille ihanaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti