10. joulukuuta 2013

Se on hullu, joka ei treenaa!

 photo mekko_zps8ad84ae8.jpg

Eilen salilta tultuani sain ilmoituksen, että H&M:n paketti olisi noudettavissa läheiseltä R-kioskilta. Lähdin siis samalla matkalla hakemaan paketin ja pääsin sovittelemaan kuukausi sitten tilattuja vaatteita. Tämän mekon lisäksi tilasin myös muitakin vähän järkevempiä vaatteita näin talvea ajatellen, mutta omasta mielestä tuo mekko on aivan ihana ja istuu päälle loistavasti pienestä pöhötyksestä huolimatta. Kuvaustilanne ei vain ollut kauhean otollinen, sillä halusin heti salilta tultuani testata mekkoa, joten hiukset ovat myös sen mukaiset, mutta turha sitä tässä sen enempää alkaa selitellä. 

Huomenna mulla on edessä vajaa kahden tunnin koulupäivä, jonka jälkeen suuntaan salille suorittamaan päivän treenin. Allekirjoittanut vetäisi tänäänkin treenin, mutta ihan vain kotosalla, vaikka päivä olikin merkitty lepopäiväksi. Tuli vedettyä X-hyppyjä noin 100 kappaletta, erilaisia jalkaliikkeitä mukaanlukien myös kyykyt n. 200 ja lantionnostoja 50 kertaa. Reidet kyllä kiittivät kyykkyjen aikana ja silloin tajusin, että olisi ehkä sittenkin pitänyt jättää ne kyykkäilyt vaan huomiselle, mutta kun on hullu niin minkäs sille voi!

Nyt kuitenkin palailen taas katselemaan telkkaria ja ajattelin kerrankin tehdä itselleni palveluksen ja mennä aikaisin nukkumaan!

Hyvää illan jatkoa kaikille :-)

2 kommenttia: