3. joulukuuta 2013

Kaksi ihanaa ja odototettua

 photo IMG_9750_zpsf5028367.jpg
 photo IMG_9735_zps7f773cca.jpg
 photo IMG_9743_zpsc7b90c9a.jpg
 photo IMG_9758_zps672a2675.jpg
 photo IMG_9746_zps6d66e002.jpg

Tilasin siis tasan kaksi viikkoa sitten itselleni uuden mekon Bubbleroomilta. Ihastuin hinnasta huolimatta kuvassa olevana mustaan mekkoon, mutta epäilin mahtuisiko kokoa 38 oleva mekko minulle. Tilausta ei kuulunut viikkoon, joten päätin tilata kuvassa olevan valkoisen paljeteilla kirjaillun mekon itselleni Hersecret -nettisivustolta. Niin kuin kaikki tietävätkin, posti lakkoili eri puolilla Suomea viime viikon aikana. Jouduin siis odottamaan Bubbleroomin pakettia puolitoista viikkoa. Pääasia on kuitenkin se, että mekko saapui sopivasti ennen pikkujouluja! Sovitin juuri äskön molempia ja musta oli sopivan kokoinen ja vähän ehkä reilukin, mutta valkoinen taas oli todella lyhyt, mutta istui hyvin. En kuitenkaan raski palauttaa, sillä luulen sen tulevan käyttöön kuitenkin jossain vaiheessa!

Sain myös tänään ihania uutisia paikalliselta Forssan lehden toimittajalta. Mulla on haastattelu aika huomenna kahdelta, jolloin kerron tästä mun elämäntapamuutoksesta, sekä otetaan myös jotkut treenikuvat lehteen! Oon niin innoissani tästä, koska parasta tässä jutussa ei ole ollut se kilojen lähtö vain se, että moni on saanut tästä mun muutoksesta itselleen paljon motivaatiota ja lisäksi kaikki teidän tsemppaukset saa mua jatkamaan tätä projektia! Jutun ideana onkin tuoda sitä motivaatiota, eikä sen kummemmin keskittyä vain itseeni. Saa nähdä miten tän tytön käy huomenna ja millaisia kysymyksiä toimittaja esittää ;)

Kumpi mekoista on enemmän teidän mieleenne? <3>

15 kommenttia:

 1. Toi musta mekko, RAKKAUTTA! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! ❤ En malta oottaa perjantaita, että saan laittaa sen päälle ;) Nyt meenkin leipomaan pipareita!

   Poista
 2. Ihanaa saada tällain forssalaisena tietoa enemmän tost sun kuntoprojektista koska se on ajankohtainen itellekin ja yritän kovasti päästä ensi kesäksi rantakuntoon. Onko sulla ollu aiemmin turvotusta tms mahassa? Oon niiiin epätoivonen ku en tiedä mistä mun maha turpoo, mutta aamulla se on suht litteähkö ja iltaan mennessä se pullottaa ja näyttää siltä kun olisin valehtelematta ~ 6. kuulla raskaana tai jotai. :D Painoa on pudonnu 3kg mut pömppömaha on ja pysyy, sisältö on suurimmaks osaks ihan vaan ILMAA. Viddu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko yrittänyt vähentää hiilareiden syöntiä? Ne yleensä turvottaa kroppaa tai tietty se voi johtua jostain muustakin? Vaikee sanoa :/ Itse en oo oikein vatsanseutua treenannut, vaan kaikki läski on mahasta lähtenyt aerobisella treenillä eli lenkkeilyllä pääasiassa :) Jos teille kotiin tulee Forssan lehti, niin kannattaa tutkia, että milloin se mun juttu tulee lehteen! Yritän mahdollisimman paljon kertoa siinä omasta projektista ja tsempata muita :)

   Poista
 3. Oon yrittäny vähentää noita hiilareita ja onhan siitä ollu hyötyä, mutta se ei oo vieny sitä turvotusta kokonaan pois. Kävin verikokeissa ja tällä viikolla pitäs tulla tulokset joista sais vähän viitettä et onko keliakiaa tai laktoosi-intoleranssia, tietäis sit vähän et mitä asioita kannattais lähtee muuttaa ruokavaliossa. Hankala homma, toi litteä vatsa tuntuu niin mahdottomuudelta. Mäki oon käyny ahkerasti lenkeillä ja ne on tuonu pientä apua, mut 5krt viikossa hikilenkki ja silti turvonnu maha alkaa viemään jo aikalailla motivaatiota! :( Mut ei mittää, täytyy vaan pitää se motivaatio yllä ja uskoo siihen et ehkä viel joku päivä..... :> Jään innolla odottelemaan lehtee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla itellä on kans aamusin paljon litteämpi vatsa kuin illalla, mutta se on täysin normaalia, koska et oo ehtiny vielä syömään mitään. Ajattelin kanssa, et toi turvotus vois jollain tapaa liittyä kahteen mainitsemaasi asiaan, mutta ei kannata pelätä, se voi johtua täysin muustakin! Mulla on itselläni vielä paljon tekemistä oman vatsani kanssa, sillä tarkoitus olisi hakea lihaserottuvuutta ensi kesään mennessä, eli hankkia naiselliset vatsalihakset! Kyllä mä uskon, että joku päivä saat yhtä hyviä tuloksia kuin minä, sillä alku näyttää jo varsin lupaavalta! :)

   Poista
  2. Runsas veden juonti voi myös vaikuttaa vatsan turpoamiseen tuskin tarvitsee enempää huolestua :-)

   Poista
 4. Totta! Itse sen huomaa parhaiten sillä, että salilla treenatessa juo paljon vettä ja hups, paino onkin noussut helposti kilolla, koska nestettä kerääntyy kehoon! :)

  VastaaPoista
 5. 15kg putoaa vuodessa vaikka ei tekis mitää ja nyt lehti haluaa tehdä siitä jutun :D :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos sulla on itselläsi kokemusta :) Arvostan! Muuten tää kommenttis oli aika katkera ja turha :)

   Poista
 6. Ei se varmaan mitään varsinaista uutiskynnystä ylitäkkään, mutta tollaset lehtijutut voi olla joillekkin tosi motivoivia ja tärkeitä. Helpompi samaistua ja uskoa itsekkin pystyvänsä samaan, kun kyse on vähän rennommasta ja terveemmästä elämäntapamuutoksesta. Yleensä kun voi tuntua, että "elämänsä kuntoon" pääseminen vaatii täyttä omistautumista itsensä rääkkäämiselle ja tiukoille dieeteille. Ei se 15 kg kuitenkaan useimmilta putoa "tekemättä mitään" vaan se voi vaatia paljonkin tekemistä siellä henkisellä puolella ja siinä, että pystyy uskomaan että niiden pientenkin valintojen vaikutukset alkavat kuitenkin lopulta näkyä kun vaan jaksaa uskoa siihen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on juu jännä, että miten osa porukasta luulee, että lehtijutussa on vain kyse musta. Artikkelin pointti on kertoa ihmisille just sitä, että ei tarvitse käydä joka viikko salilla, jos ruokavalio on vain kunnossa ja muutenkin terveelliset elämäntavat. Ja muutenkin saada paikallisia liikkumaan ja uskaltamaan olemaan oma itsensä. Olis aika hemmetin siistiä jos se 18 kiloa olis lähtenyt multa sohvalla maaten ja peiliposekuvia ottaen, mutta toisaalta oon tyytyväisempi, että oon nähny vaivaa oman kroppani eteen, johon oon tarpeeks tyytyväinen tällä hetkellä!

   Poista
 7. Ainettä mä rakastan noita katkeria ihmisiä jotka ei ees uskalla omalla nimellä kommentoida kun haukkuu, varmaan niillä itellään on se 15kg extrana xD

  Niin ja kyl 15kg laihtuu vuodessa helposti mut se vaatii silti aina tekijän tai syyn. Ei ne kilot ajatuksen voimalla sieltä katoa pässi anonyymi. Jos on yhtään enemmän aivokapasiteettia niin tajuaa varmaan että lehtihaastattelun idea on tuoda esiin koko tarina, se elämänmuutos eikä vaan se että tuuli nyt vaa kävi salil.

  Tuulikin joka on tavallinen tallaaja pysty siihen mitä aina lehdissä nimenomaan on, et joku julkkis laihtu tosi paljon. Se on ihmisille tosi helpottavaa ja hienoo lukee et taviskin pystyy siihen, se motivoi, koska kuitenkin 15kg pudottaminen vaatii paljon työtä ja itsekuria.

  Me kitisemään muualle siitä, hyss hyss...!! Hyvä Tuuli siitä haastattelusta varmasti tuli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se jännä juu, miten joukosta löytyy aina se yks tai kaks, jotka ei omista yhtään myötätuntoa. No kai se on pakko keksittävä muuta auottavaa, kun ei voi enää läskiksikään haukkua ;) Ja tosiaan, toivon että juttu on muokattu siihen muotoon, että se antaa lukijalle mahdollisimman paljon vinkkejä. Musta on ensinnäkin hauska, että juttua tullaan kritisoimaan ennen kuin se on edes lehdessä. Huvittavaa sinänsä. Ja mä toivon sitäkin, että tälläkin alueella on monia meidän ikäisiä, jotka taistelee ylipainonsa kanssa, eivätkä ole tyytyväisiä kroppaansa, lukisi tuon artikkelin ja huomaisi, että ei se ole mahdottomuus jos vain on tahtoa!

   Poista
  2. Mäki on varmaa hirvee itsekäs kusipää ku olin Forssan lehessä kerran mainostamas meidän luokan kalenterii :(( MIETI NY! Lateki kauhee itsekäs kun se kerran oli lehes kommentoimassa Forssan terveydenhuoltoa!? Kui se saatto kertoa mielipiteensä??


   Mut nää on näitä :D Päivän nauruja toisinsanoen.

   Poista