4. joulukuuta 2013

Herkkuja kauppakorissa

 photo Untitled1_zpsff0a8259.jpg

Tänään lähdin ostoksille Citymarkettiin ja haalin ostoskoriin jo pikkujouluihin tarkoitettuja raaka-aineita. Kyllä kieltämättä huvitti kävellä kaupassa korin kanssa, jonka sisältönä oli pelkkiä herkkuja eikä yhtään terveellistä ruokaa. Vakuuttavaa todellakin, kun tarkoituksena on muutenkin syödä terveellisesti. Tarkoituksena olisi tarjota vieraille valkosuklaajuustokakkua, rocky roadeja, rieskarullia, ruissipsejä sekä perinteisiä cupcakeja! Huominen ilta meneekin siis sopivasti leipoessa ja siivotessa.

 photo Untitled2_zpsa0df4c0e.jpg

Mulla oli tosiaan tänään se Forssan lehden haastattelu ja näillä näkymin juttu tulee lehteen loppuviikosta, joten muistakaahan tarkkailla! Laitan jutusta luultavasti tännekin jotain, jos siitä tulee edes vähänkään hyvä. Kyllä kieltämättä pelottaa enemmän ne valokuvat kuin se itse artikkeli....

Painokin on ikävästi lähtenyt laskuun, vaikka oon syönyt enemmän kuin ennen. Tarvitsee siis vielä enemmän panostaa tuohon syömiseen kuin itse treenailuun. Kaikista parasta on kuitenkin se, että sain vihdoin taas hankittua itselleni salikortin. Seuraava treeni onkin luvassa vasta sunnuntaina, mutta siihen mennessä ehtii kotonakin onneksi kyykkäilemään ihan tarpeeksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti