14. joulukuuta 2013

Forssan lehden haastattelu! (FL 14.12.2013)

 photo blogiin1_zpsa890e9e4.jpg

Kuten teille viime viikolla jo kerroinkin, niin olisin viime viikon keskiviikkona paikallisessa viihdeuimala Vesihelmessä haastattelussa. Vesihelmestä on tullut mulle luottopaikka ja sieltä löytyvätkin kaikki tarpeelliset laitteet joiden avulla voi treenata. Kutomolla olen myöskin käynyt, mutta kummassakin on omat hyvät ja huonot puolensa! En siis ala asettautua kummankaan puolelle, mutta Vesihelmessä on se parasta, että kymppikortti ei ole niin kallis, kun verrataan Kutomon kymppisarjan lippuihin. 

 photo blogiin2_zps5ddae8fb.jpg

Käytiin haastattelu lävitse ja suunnattiin salin puolelle ottamaan muutamia kuvia. En siis ehtinyt lämmitellä ollenkaan ennen kuvia, vaan nämä ovat ensimmäisiä otoksia! Toisaalta se oli ehkä ihan hyväkin juttu, ettei naama punaisena tarvinnut kuvissa olla ;) En viitsi enempää selitellä, koska kaikki tarvittava tieto löytyy artikkelista! Toivottavasti tästä oli apua joillekin painon kanssa taisteleville tai niille, jotka haluavat saavuttaa tavoitteita kropan suhteen muutenkin!

Toivottavasti saatte myös teksteistä jotain selvää ja laittakaa ihmeessä kommenttiboksiin palautetta, että mitä mieltä olette jutusta!

Ihanaa ja piristävää lauantaita kaikille :-)

10 kommenttia:

 1. Kiva haastattelu! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla! Stressasin tän ilmestymistä ihan kamalasti, koska en nähnyt tätä juttua etukäteen, niin en tiennyt esimerkiks, että mitkä kuvat siihen tulee ja miten teksti on muotoiltu! Mutta oon ite kans tyytyväinen :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Onhan se ja kuvatkin onnistu suhteellisen hyvin ;) Kiitos <3

   Poista
 3. Mihin ilmotit ittes et susta tehtiin tää juttu? Vai ootko jo niin tunnettu et sua tultiin pyytään haastateltavaks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäköhän ihmettä? En oo niin huomion kipeä kuitenkaan, että menisin itse pyytämään Forssan lehteä kirjoittamaan musta juttua. Muhun otettiin kyllä ihan yhteyttä toimittajan kautta ja kysyttiin haluaisinko kertoa projektista enemmän ja suostuin, koska aihe on ajankohtainen ja koskee monia ihmisiä uuden vuoden -lupauksiakin ajatellen.

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Ihana kuulla, että toi juttu on otettu vastaan hyvin! Mulla tosiaan meni n. 10 kuukautta noiden kilojen pudotukseen ja välillä on tullu mietittyä, että millä ihmeellä! Ja itsekin tykkään seurata muita, koska muiden kokemusten ja tuloksien avulla saa itsellekin runsaasti motivaatiota :) Käyn kurkkaamassa blogiasi ja kiitos kommentistasi! :)

   Poista
  2. Jotenkin lahjakkaasti onnistuin poistamaan kommenttini. Mutta hyvä, että tulivat perille ;)

   Poista