24. syyskuuta 2013

BEFORE I DIE

Mä kuulun niihin ihmisiin, jotka haaveilevat tulevista asioista aika useinkin. Samalla kuulun myös niihin, jotka joutuvat pettymään, kun suunnitellut asiat eivät menekään niin kuin alunperin halusi. Nyt tässä olisikin siis tuttuakin tutumpi ja monesti tämänkin blogin historiassa nähty Before I Die -postaus. Monesti pysähtyy elämässä miettimään asioita, joita haluaisi kokea vielä ennen kuolemaa. Tässä ei ole läheskään kaikki mun haaveet, mutta ainakin osa niistä. Tärkeimpinä pidän sitä, että saan vielä joskus kokea olevani vaimo sekä äiti ja että saisin elää terveenä elämäni ilman suurempia sairauksia.Haluan lisäksi nähdä maailmaa, joka varmasti kuuluu monen muunkin unelmiin!

 photo beforeidie_zps1620f712.jpg
 photo beforeidie2_zpsb35ede0e.jpg

Löytyikö kenenltäkään samoja toivomuksia tulevaisuuden suhteen? Veikkaan että aika monelta löytyi! Tämän takia haastan teidät 
kaikki lukijat tekemään samanlaisen Before I Die -postauksen jos teiltä vain blogi löytyy! 

Ps. Muistakaapa käydä tykkäämässä blogin Facebook -sivusta. Sinne päivittelen aina uusimmat postaukset sekä kaikkea muuta kivaa! :)

3 kommenttia:

  1. Mistä sivulta löysit nämä kuvat? Tahtoisin tehdä oman listani, mutta haluan samanlaisia kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin We Heart It sivulle hakuun Before I Die niin sieltä tulee paljon kuvia! Ja jos haluut tiettyjä ni voi lisätä ton perään tietyn sanan esimerkiksi shopping, trip, wedding, family, kids jne :)

      Poista