25. syyskuuta 2013

Asukokonaisuudet

Mä innostuin Polyvoresta todella paljon ja näiden kollaasien tekeminen on enemmän kuin mukavaa. Kaikista ihanin aihe on kuitenkin erilaisten vaatteiden yhdistely. Vaikeaksi sen tekee se, että vaihtoehtoja ja valikoimaa löytyy liiankin paljon, joten on vaikea löytää toisiinsa sopivia vaatteita helposti. Mä oon ite nyt syksyn myötä alkanut käyttää enemmän neuleita, koska tuolla ulkona ei todellakaan ole enää mikään lämmin. Niitä ihania yöpakkasia sitten odotellessa... Mutta tässä tosiaan muutama asukokonaisuus, joita voisin itse käyttää! 

 photo asu1_zpse8a7c6f0.jpg

ASU - 1 Tätä voisin käyttää esimerkiksi koulussa tai muuten vapaa-ajalla. Asu on rento ja oon itse syttynyt farkkukankaalle kesän myötä, kun ostin itselleni farkkuliivin. Valkoinen neule takin alle ja asun kruunaa musta laukku sekä niiteillä varustetut kengät.

 photo asu3_zpsb857d562.jpg

ASU - 2 Tummempi asukokonaisuus varustettuna harmaalla printtipaidalla sekä lämpimällä kaulahuivilla. Takki tuo asuun rockhenkisyyttä, mutta laukun ja kenkien avulla asusta saadaan kuitenkin aikaiseksi naisellinen ja tyylikäs.

 photo asu2_zps942bff39.jpg

ASU - 3 Asu tuo mieleen syksyn ja lämpimän takin ansiosta se myös sopii syksyyn, mutta myös talveenkin. Asu on neutraali väriensä ansiosta, sekä värit sopivat toisiinsa mainiosti. Harmaa pipo päähän ja ruskeat nilkkurit jalkaan ja asu on valmis!

 photo asu4_zpsb91301ba.jpg

ASU - 4 Tätä asua tehdessäni kuvittelin itseni joko paremmille treffeille tai johonkin muuhun juhlatilaisuuteen. Asu on myös neutraali ja jakun ansiosta asukokonaisuus sopii esimerkiksi häihin (jos mekko olisi tummempi). Asun kruunaa korkokengät sekä näyttävät korut.

2 kommenttia: